Food Huggers

Food Huggers kopen bij KitchenHugs

KitchenHugs is officieel verkooppunt van de handige Food Huggers! Bij ons koop je diverse sets en kleuren van dit leuke product. Koop deze huggers bijvoorbeeld voor in je eigen keuken of juist als origineel cadeau voor vrienden of familie!

Bij iedere bestelling bij KitchenHugs kun je rekenen op een snelle verzending, lage verzendkosten en bovendien een verzendverpakking zonder onnodig plastic toegevoegd! Wil je de Food Huggers cadeau geven? Wij verpakken het gratis voor je in een mooi cadeaupapiertje.

Wat zijn Food Huggers?

Food Huggers zijn handige en zeer flexibele hoesjes van voedselveilige siliconen. Je gebruikt ze wanneer je bijvoorbeeld een stuk afgesneden groente of fruit over hebt en deze later wilt gebruiken. De 'hugger' plaats je over het afgesneden gedeelte heen, zodat ook het snijvlak lekker vers blijft. De avocado hugger is speciaal voor avocado's ontworpen en is ook handig om een halve avocado in mee te nemen.

De andere sets bestaan uit diverse maten ronde Food Huggers, het snijvlak van de groenten en fruit hoeven niet perfect rond te zijn. De hoesjes zijn heel flexibel en passen daardoor ook op niet ronde vormen. Deze hoesjes zijn verder ideaal om te gebruiken op open containers, potjes, flessen en blikjes die open zijn en geen dop hebben. Koop je wel eens yoghurt in zo'n beker met aftrekfolie? Is deze nog halfvol, dan kun je daar dus een food hugger voor gebruiken om het af te dekken!

Gooi minder voedsel weg

Het ultieme doel van het gebruik van food huggers is minder voedselverspilling. De hoesje zorgen ervoor dat open verpakkingen en afgesneden groenten en fruit net wat langer bewaard kunnen worden en later in de week alsnog gebruikt voor maaltijden.

De Food Huggers zijn bij KitchenHugs te bestellen in diverse maten en in leuke kleurtjes, dat maakt de food huggers ook een ideaal cadeautje om te geven.