Voor alle artikelen geldt op=op wij gaan eind augustus sluiten. Gratis fruitnetje bij bestelling boven 20,- !
Gratis verzenden boven 50 euro (NL)
Geen plastic tape / vulmaterialen
<15.00 besteld, direct verzonden (ma, di, do, vr)

Actie voor bijen en vlinders!

Actie voor bijen en vlinders!

Krijg nu een gratis zakje biologisch bloemenzaad voor insecten, vlinders, bijen en hommels bij iedere bestelling! Deze actie loopt zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot eind mei.

Krijg gratis biologisch bloemenzaad!

Bijen en vlinders hebben het moeilijk in Nederland. Dicht betegelde tuinen, pesticiden, ziekteverwekkers, versnippering van natuurgebieden en te weinig diversiteit aan planten en bloemen zorgen voor een te hoge bijensterfte. Ook vlinders hebben het zwaar en veel soorten zijn al verdwenen uit Nederland. In Europa wordt een op de tien vlindersoorten met uitsterven bedreigd. Voor vlinder en bij geld dat een goede leefomgeving met een grote variëteit aan bloemen en planten van levensbelang is. Daarom deelt KitchenHugs ook dit voorjaar, voor het derde jaar op rij, weer zakjes met gratis biologisch bloemenzaad uit voor een tuin vol bloemen.

 

Om een steentje bij te dragen aan een betere leefomgeving voor deze onmisbare insecten, geven wij gratis zakjes eenjarig biologisch bloemenzaad voor bijen en vlinders weg vanaf 25 maart tot eind mei. Dit bloemenmengsel levert een mooie bijdrage aan de stuifmeelbehoefte die veel insecten, waaronder honingbijen, hebben.

Hoe krijg je de bloemenzaadjes?

Hoe werkt de actie? Heel simpel, zodra je bij ons een bestelling plaatst, voegen wij het zakje met bloemenzaad aan de bestelling toe. De actie loopt tot eind mei of tot zolang de voorraad strekt.

Wat krijg je precies?

Het gaat om een bloemenmix van het Duitse merk ‘Kiepenkerl’ dat bekend staat om haar assortiment aan biologische zaden van hoge kwaliteit.  De zaadjes kunnen tot begin juni gezaaid worden en de bloemen bloeien tot oktober volop en worden ongeveer 80 cm hoog. Heb je geen ruimte in eigen tuin? Dan kun je vast iemand gelukkig maken met deze bloemenzaadjes, of misschien is er een mooi braakliggend stukje grond dichtbij waar het een mooie bestemming vindt ;) 

 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Plantencentrum van Essen uit Heerde! Meer over dit sympathieke bedrijf vind je hier. De biologische bloemenzadenmix is hier ook te koop, naast nog een hele hoop andere biologische zaden van hetzelfde merk.

 

Meer tips om je tuin bij en vlindervriendelijk te maken vind je hier: Tips bijen en vlinders.

  

Reacties

  1. Naima Naima

    Dit is super lief van deze website want ik heb gehoord dat het slecht ging met de bijen en zo.

  2. Robbert Robbert

    Dat er maar veel gezaaid mag worden! Gelukkig lijkt het dit voorjaar weer iets beter met de bijen te gaan. Hopelijk blijft iedereen zich hiervoor inzetten!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Lage verzendkosten

4,95 / gratis > 50,- euro (NL)

Klantbeoordeling

9.5

Zero Waste

Geen plastic tape / vulmaterialen