Gratis retourneren (NL)
Gratis verzenden boven 50 euro (NL)
Geen plastic tape / vulmaterialen
<15.00 besteld, direct verzonden (ma-vr)

Bamboe kinderservies, erg leuk voor je kinderen

Bamboe kinderservies, erg leuk voor je kinderen

Kinderen aan het eten krijgen is vaak een behoorlijke opdracht. Om er voor te zorgen dat dit een stukje eenvoudiger verloopt kan je er voor kiezen om gebruik te maken van een leuk servies dat niet alleen is vervaardigd uit een duurzaam materiaal, maar welke ook nog eens is voorzien van een mooie en speelse vormgeving. Het bamboe kinderservies is wat dit betreft een absolute aanrader. bamboe kinderservies kan namelijk worden aangekocht in de meest uiteenlopende versies met bijvoorbeeld verschillende dieren. Dit zorgt er voor dat er gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je kindje wordt getoverd en ook het eten zal een behoorlijk stuk eenvoudiger verlopen dan anders!

Bamboe kinderservies is bijzonder duurzaam

Eén van de sterkste troeven van bamboe kinderservies is niet alleen dat het 100 procent biologisch afbreekbaar is, bovendien is ze ook nog eens gemaakt van natuurlijke materialen. Dit servies is dan ook even sterk als plastic, maar dan wel 100 procent biologisch afbreekbaar. Zelfs wanneer we kijken naar de verfstoffen wordt duidelijk dat deze van het bamboe kinderservies volledig plantaardig zijn. Daar komt bij dat Bamboe zeer snel groeit waardoor het kappen van een bamboe geen grote impact heeft, in tegendeel. Tot slot heeft bamboe ook geen pesticiden nodig, gebruikmaken van bamboe kinderservies is echt zeer duurzaam en goed voor het milieu.

Geschikt voor vaatwasser, maar niet voor magnetron

Het spreekt voor zich dat er niet alleen oog is voor de kwaliteit en de uitstraling van het servies, maar dat er ook werd gedacht aan het gemak van de ouders. Bamboe kinderservies kan dan ook zonder probleem in de vaatwasser worden gestopt. Let wel, leg het servies voor je kinderen in het bovenste rek en zorg er voor dat ze wordt afgewassen op een lage temperatuur. Op deze manier zorg je er voor dat het servies op efficiënte wijze wordt gereinigd zonder dat je het risico loopt om het servies te beschadigen.

Prima gebruiksgemak voor de kinderen

Het feit dat het bamboe kinderservies er goed uitziet is natuurlijk een sterke troef, maar er is meer. Ook met de gebruiksvriendelijkheid van het servies voor je kinderen zit het helemaal goed. Ze kunnen dan ook zeer eenvoudig zelf zowel het bestek als de bekertjes vasthouden waardoor ze haast probleemloos zelfstandig kunnen eten. Dit zorgt voor jou als ouders uiteraard voor een extra meerwaarde waardoor het aankopen van dit prima servies voor je kinderen absoluut een echte aanrader is!

Meerwaarde voor peuters, baby's en ouders

Het mag ondertussen duidelijk zijn, wanneer je er voor kiest om bamboe kinderservies aan te kopen kan je niet alleen rekenen op verschillende interessante voordelen voor je kinderen, maar ook ouders kunnen profiteren van het optimale gebruiksgemak. Ondanks al deze unieke voordelen die het gebruik van bamboe kinderservies met zich meebrengt is het zo dat je als ouder nooit hoeft te vrezen voor een hoge aankoopprijs, in tegendeel. Zeker wanneer je er voor kiest om het bamboe servies in huis te halen hier bij KitchenHugs kan je rekenen op de scherpste prijs.
 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Lage verzendkosten

3,95 / gratis > 50,- euro (NL)

Gratis retourneren (NL)

Binnen 30 dagen

Klantbeoordeling

9.5

Zero Waste

Geen plastic tape / vulmaterialen