Voor alle artikelen geldt op=op wij gaan eind augustus sluiten. Gratis fruitnetje bij bestelling boven 20,- !
Gratis verzenden boven 50 euro (NL)
Geen plastic tape / vulmaterialen
<15.00 besteld, direct verzonden (ma, di, do, vr)

De unieke voordelen van een RVS broodtrommel

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
  • Geplaatst in Broodtrommel RVS
  • 0
De unieke voordelen van een RVS broodtrommel

Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om hun eten zelf mee te nemen naar hun werk. Ze doen dit omwille van verschillende redenen. In eerste instantie kunnen ze bijvoorbeeld door gebruik te maken van een RVS broodtrommel geheel zelf bepalen welk eten ze meenemen naar hun werk. Bovendien dient er geen kant en klaar gerecht te worden gegeten waardoor je ook nog eens behoorlijk wat geld kan besparen. Tel daar vervolgens ook nog eens bij op dat er geen gebruik meer wordt gemaakt van plastic welke een zeer negatieve impact heeft op het milieu en je hebt alvast meer dan voldoende goede redenen om er voor te kiezen om een RVS broodtrommel in huis te halen!

Onderhouden van je RVS broodtrommel

Wanneer je er iedere dag voor kiest om je RVS broodtrommel mee te nemen naar het werk spreekt het voor zich dat je deze op zo optimaal mogelijke wijze zal willen onderhouden. Omdat niemand er van houdt om iedere dag lang aan de afwas te staan kan de RVS broodtrommel die je aankoopt hier bij KitchenHugs probleemloos in de vaatwasser worden gestopt. Let wel, het is niet mogelijk om je RVS broodtrommel in de magnetron te stoppen. Wanneer je warm eten mee wenst te nemen dien je de voeding dan ook eerst in een andere kom te verwarmen vooraleer in de RVS container te doen. Hoe dan ook brengt ook het onderhouden van de door jouw aangekochte RVS broodtrommel dus eigenlijk nooit een echt nadeel met zich mee, in tegendeel.

Stijlvolle broodtrommel voor op je werk

Niet alleen wanneer je op zoek bent naar een zeer kwalitatieve en veelzijdige broodtrommel zal de RVS broodtrommel uit het aanbod hier bij KitchenHugs je weten te overtuigen, ook op vlak van uitstraling is ze een absoluut buitenbeentje. Wanneer je er voor kiest om een RVS broodtrommel uit ons aanbod in huis te halen ben je immers altijd verzekerd van een zeer eigentijdse, strakke uitstraling die ook op je collega's ongetwijfeld de nodige indruk zal weten te maken. Heb jij ook genoeg van die plastic broodtrommels die er niet alleen erg goedkoop uitzien, maar die ook nog eens nefast zijn voor het milieu en niet doen wat je er van verlangt? In dat geval is het in huis halen van een RVS broodtrommel ongetwijfeld een verademing!

Geld besparen met een RVS broodtrommel

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat het aankopen van een broodtrommel van RVS heel veel interessante voordelen met zich meebrengt, maar er is meer. Het is namelijk ook zo dat het aankopen van een dergelijke broodtrommel er voor zorgt dat er minder eten wordt weggegooid. Heb je nog een beetje eten van de avond voordien over? Waarom neem je deze dan niet gewoon mee naar je werk? Door gebruik te maken van een RVS broodtrommel in combinatie met bijvoorbeeld een RVS lunchtrommel wordt het namelijk mogelijk gemaakt om niet alleen je boterhammen, maar ook de lekkerste warme of juist koude gerechten mee te nemen. Het mag dan ook duidelijk zijn, ook wanneer je het zat bent om al dat lekkere eten in de vuilbak te gooien is het aankopen van een RVS broodtrommel een echte aanrader.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Lage verzendkosten

4,95 / gratis > 50,- euro (NL)

Klantbeoordeling

9.5

Zero Waste

Geen plastic tape / vulmaterialen