Voor alle artikelen geldt op=op wij gaan eind augustus sluiten. Gratis fruitnetje bij bestelling boven 20,- !
Gratis verzenden boven 50 euro (NL)
Geen plastic tape / vulmaterialen
<15.00 besteld, direct verzonden (ma, di, do, vr)

Pop Up Shelves Delftse Webshops

KitchenHugs samen in de kast met de Smaakboutique, duurzame keukenspulletjes naast heerlijke wijnen in Molen De Roos in Delft.

KitchenHugs laat zich zien in Delft!

Ondernemen samen met andere ondernemers heeft niet alleen een zakelijk nut, maar is gewoon ook veel leuker! Samen met andere enthousiaste ondernemers ontstaan er ook nieuwe ideeën waar we mee aan de slag kunnen. KitchenHugs is al geruime tijd actief lid bij de Delftse Webshopvereniging, toen het idee van de Delftse Pop Up Shelves werd gepresenteerd, waren we dan ook gelijk enthousiast!
                                  

Wat zijn dat: 'Pop Up Shelves'?

In het kort: De Delftse Webshopvereniging heeft een mooie houten boekenkast aangeschaft, die zijn ronde zal gaan doen bij Delftse organisaties en ondernemers met een fysieke locatie. Het idee is dat meer mensen kennis kunnen maken met de Delftse Webshops en met de leuke en ook lekkere producten die de leden verkopen. De gastheer of gastvrouw wordt in ruil daarvoor ook online gepromoot door de kast-deelnemers en krijgt bovendien commissie over de verkochte producten.
                             

Inmiddels is de eerste ronde begonnen; de kast staat nu bij Ambacht in Molen de Roos in Delft. KitchenHugs staat samen met Delfts Webshop lid De Smaakboutique in de kast. In volgende rondes zullen ook andere leden een plekje in de kast krijgen.
                        
                              
Pop up shelves                   
                         

KitchenHugs in de kast met? De Smaakboutique!

Vanaf 1 oktober staat de POP UP KAST van de Delftse Webshopvereniging  twee maanden bij Ambacht in de Delftse Molen de Roos, gevuld met mooie duurzame keukenspullen van KitchenHugs en heerlijke biologische wijnen van De Smaakboutique. KitchenHugs heeft bijvoorbeeld de gekleurde weckpotten en herbruikare-bewaarflessen van Kilner, emaillen maatbekers van Riess, bamboe snijplanken en de katoenen broodzakken van Bag again in de kast staan. De Smaakboutique heeft de heerlijke biologische wijnen van Finca Fabian in wit, rosé en rood in de kast gezet.
                                            

Ga je binnenkort even kijken? Er is namelijk nog veel meer leuks en lekkers te vinden in deze unieke en ambachtelijke winkel.

 

Voor meer informatie over De Delftse Molen de Roos, klik hier.

Voor meer informatie over winkel de Ambacht en openingstijden, klik hier.      

Voor meer informatie over De Smaakboutique, klik hier.

Voor meer informatie over de Delftse Webshopvereniging en lid worden, kilk hier.  Ben je ondernemer in Delft en wil je de Pop Up Shelves ook graag op bezoek of meedoen? Neem dan contact op via: [email protected] 

  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Lage verzendkosten

4,95 / gratis > 50,- euro (NL)

Klantbeoordeling

9.5

Zero Waste

Geen plastic tape / vulmaterialen