Voor alle artikelen geldt op=op wij gaan eind augustus sluiten. Gratis fruitnetje bij bestelling boven 20,- !
Gratis verzenden boven 50 euro (NL)
Geen plastic tape / vulmaterialen
<15.00 besteld, direct verzonden (ma, di, do, vr)

Retap waterfles, kwalitatief en duurzaam

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
  • Geplaatst in Retap, Waterflessen
  • 0
Retap waterfles, kwalitatief en duurzaam

Een retap waterfles die hier bij KitchenHugs in huis kan worden gehaald is gemaakt van het bijzonder sterke borosilicaatglas. Bovendien beschikt de fles over een goed afsluitende dop van gekleurde siliconen. Beide kenmerken zorgen voor een aantal niet onaanzienlijke voordelen. In eerste instantie zal de fles bij het laten vallen niet zo snel breken, bovendien worden ook lekken voorkomen. Wanneer je ervoor kiest om een gewone plastic fles aan te kopen en je deze bijvoorbeeld plat in de koelkast legt zal je het reeds vaak hebben meegemaakt dat deze gaat lekken. Het gevolg is een koelkast die plakt en slecht ruikt en waar je heel veel werk aan hebt om het schoon te maken. Door gebruik te maken van een retap waterfles van borosilicaatglas heb je dit probleem niet waardoor je heel veel tijd en ergernissen kan voorkomen!

Financieel interessant en milieuvriendelijk

Bovenstaande zorgt er voor dat je reeds over enkele goede redenen beschikt om er voor te kiezen om een retap waterfles in huis te halen, maar er is meer. Wat bijvoorbeeld te denken van het feit dat het financieel interessant is? Veel mensen kiezen er namelijk voor om hun water en frisse dranken in plastic flessen te kopen, maar vergeten dat er hier een extra prijs op wordt geplakt omwille van het gebruikte plastic. Bovendien is het algemeen bekend dat plastic een zeer slechte invloed heeft op het milieu, iets waar je bij een retap waterfles geen last van hebt. Wanneer je met andere woorden een hart hebt voor je planeet en je zo milieuvriendelijk wenst te leven is gebruikmaken van een retap waterfles dus zeker een aanrader!

Gezond en zonder vervelende bijsmaak

Klinkt bovenstaande voor jou reeds als muziek in de oren? In dat geval zal het je deugd doen om te horen dat er nog meer voordelen zijn verbonden aan het in huis halen van een retap waterfles. Het geharde glas waaruit een retap waterfles is gemaakt is namelijk prima recyclebaar. Bovendien brengt het als extra voordeel met zich mee dat er geen bijsmaak ontstaat aan het water. Verder beschikt bijvoorbeeld een retap drinkfles ook niet over randen waarin zich bacteriën kunnen manifesteren en je ziek kunnen maken. Het mag dan ook duidelijk zijn, dat wanneer je op zoek bent naar een mogelijkheid om niet alleen water, maar ook andere frisse dranken te drinken zonder bacteriën en zonder een vervelende bijsmaak, de retap waterfles dit ongetwijfeld weet te realiseren.

Jouw retap waterfles in huis halen

Waarschijnlijk ben je inmiddels meer dan overtuigd van de vele interessante voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van een retap waterfles. Er is echter meer. Naast alle unieke voordelen die het aankopen van een dergelijke fles met zich meebrengt is het namelijk zo dat je geen rekening hoeft te houden met een hoge aankoopprijs, integendeel. Door een retap waterfles aan te kopen hierbij KitchenHugs zorg je er namelijk voor dat je jouw waterfles in huis haalt tegen de best mogelijke prijs en levenslange garantie bij breuk. Twijfel dan ook niet langer en bestel ze vandaag nog!
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Lage verzendkosten

4,95 / gratis > 50,- euro (NL)

Klantbeoordeling

9.5

Zero Waste

Geen plastic tape / vulmaterialen