GoSun Sport zonneoven

€289,00 Incl. btw
Artikelnummer: 0562
Levertijd: 2-4 dagen

GoSun Sport zonneoven

Met de SunStofey GoSun Sport maak je snel een eenvoudige maaltijd klaar in 20 minuten. Bij volle zon bereikt de temperatuur al snel 290 graden Celsius. Daarmee maak je de heerlijkste gerechten in een handomdraai klaar. Zowel in volle zon als onder een bewolkte hemel. Hoe meer zon hoe sneller het koken gaat, maar ook bij een bewolkte hemel is deze solar cooker te gebruiken. Ook blijft het eten nog lang warm in de zonneoven.

De GoSun Sport is ideaal voor thuis, maar ook heel geschikt voor watersporters, kampeerders, visfanaten, wandelaars en ontdekkers van de meest afgelegen gebieden. Waar je ook bent ter wereld, je kunt overal koken. Als er maar wat zon en/of licht is. Ook een BBQ verbod is voor jou geen probleem, de GoSun heeft namelijk geen open vuur! Geen elektriciteit dus nodig, geen brandstof en dus ook geen rook of andere uitstoot! De meest milieuvriendelijke manier van koken!

Deze zonneoven is ook nog eens heel licht. Dus makkelijk mee te nemen. Je klapt de oven zo open en je kunt direct aan de slag. Je kunt erin stomen, bakken, frituren, roosteren of koken. De vacuüm buis blijft koel aan de buitenkant en is heet van binnen. Inclusief kookboekje (wel in het Engels). Inclusief handleiding, schoonmaakset en één kookslede. Wordt in een kartonnen doos geleverd.

Het standaard pakket omvat een omhulsel van duurzame borosilicaatglas, een oven van een ingesloten glazen buis, twee opvouwbare aluminium parabolische reflectoren die bij dichtklappen de buis beschermen als een schelp, een roestvrijstalen kookslede en rvs handvatten.

Specificaties GoSun Sport

Materialen: RVS en borosilicaatglas, handvat is van hout.

Garantie: 2 jaar op de binnenbuis, 1 jaar op de overige onderdelen.

Gewicht: 3,6 kg.

Geen verzendkosten naar Nederland en België!

Werking en gebruik: De samenstelling van parabolische reflectoren en buisvormig ontwerp zorgt ervoor dat bijna 80% van alle zonlicht dat binnen komt gereflecteerd wordt in bruikbare warmte.

 

How_It_Works_Infographic_grande

Schoonmaken gaat heel eenvoudig met de bijgeleverde schoonmaakset:

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen