Dopper drinkfles

Een Dopper drinkfles bestellen bij KitchenHugs

Het merendeel van de gezinnen is ieder jaar opnieuw goed voor een enorme berg plastic zwerfafval. Deze wordt veroorzaakt door het feit dat bijvoorbeeld alle flessen water in plastic worden aangekocht. Weet je dat het ook anders kan? Wat zou je er bijvoorbeeld van denken om een Dopper drinkfles te bestellen? Een Dopper drinkfles is herbruikbaar en maakt het mogelijk om die berg zwerfafval aanzienlijk te verkleinen. Bovendien is deze Dopper drinkfles zeer eenvoudig in gebruik en kan ze in tal van verschillende situaties uitstekend van pas komen. Is je interesse gewekt en zou je bijgevolg ook graag een Dopper drinkfles in huis willen halen? Twijfel dan niet langer en bestel ze vandaag nog hier bij KitchenHugs!

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De Dopper drinkfles is verkrijgbaar in verschillende, uiteenlopende kleuren. Je kan ze bijvoorbeeld kopen in het warme, koninklijke oranje. Wat evenwel ook te denken van andere kleuren zoals geel, rood, paars en groen? Of misschien ben je wel eerder te vinden voor een witte Dopper drinkfles? Voor welke van deze verschillende kleuren je uiteindelijk ook zal kiezen, in alle gevallen zal je met de Dopper drinkfles kiezen voor een fles die je met veel plezier gedurende een lange tijd zal gebruiken, al was het maar om die enorme berg plastic zwerfafval te verkleinen!

Herbruikbaar, met sportdop

De Dopper drinkfles kan niet alleen gebruikt worden als standaard waterfles of om je frisdrank in te doen, daarnaast kan ze door ze uit te rusten met de sportdop ook nog eens worden meegenomen tijdens het sporten. Het gebeurt niet zelden dat mensen kleine waterflesjes kopen om mee te nemen tijdens het sporten waardoor ook deze na verloop van tijd een behoorlijke stapel vormen. Door de Dopper drinkfles uit te rusten met een sportdop behoort ook dit definitief tot het verleden en kan je steeds weer genieten van je favoriete drankje in deze herbruikbare, zeer handige fles.

Reinigen in de vaatwasser

Eveneens een unieke eigenschap van de Dopper drinkfles is dat deze waterfles in de vaatwasser kan. Deze herbruikbare waterfles kan immers uit elkaar worden gehaald waardoor ze op zeer eenvoudige wijze kan worden gereinigd. Dat is nodig, want het spreekt voor zich dat je een optimale hygiëne zeer belangrijk vindt. Ben je dus een beetje bang dat je deze herbruikbare waterfles telkens met de hand schoon zal moeten maken? Deze vrees is nergens voor nodig! Stop ze gewoon in de vaatwasser en je zal merken dat ze er terug helemaal schoon zal uitkomen!

Bestel jouw Dopper drinkfles vandaag nog!

Wil jij ook graag een herbruikbare waterfles in huis halen voor jezelf of bijvoorbeeld om de kinderen mee te geven naar school? Dat kan! Hier bij KitchenHugs beschikken onze klanten ten allen tijde over de mogelijkheid om een keuze te maken uit de verschillende Dopper drinkflessen uit ons assortiment die stuk voor stuk bijzonder praktisch zijn. Ben je het ook een beetje zat dat je telkens weer zoveel plastic zwerfafval hebt en wil je wat milieubewuster gaan leven? Of vindt je de Dopper drinkfles er net als ons helemaal leuk uitzien? In beide gevallen kunnen we je alleen maar uitnodigen om een waterfles van Dopper te bestellen hier bij KitchenHugs!