Spaarprogramma uitleg

Doe mee met ons spaarprogramma en ontvang tegoed om mooie KitchenHugs artikelen voor duurzaam koken, eten en drinken te kopen!

Sparen voor tegoed!

Ons assortiment wordt steeds verder uitgebreid en vernieuwd, we zien jou als vaste klant dan ook graag terug om je verder te kunnen helpen met duurzaam koken, eten en drinken. Om onze vaste en meest enthousiaste klanten extra in het zonnetje te zetten, bieden we een spaarprogamma aan, waarbij je punten kunt sparen voor tegoedbonnen die rechtstreeks bij ons ingewisseld kunnen worden bij nieuwe aankopen.

Sparen gaat heel eenvoudig, en je bouwt ook al heel snel een mooi tegoed op. Niet alleen door aankopen overigens, er zijn ook andere manieren om punten te sparen.

Hoe werkt het KitchenHugs spaarprogramma?

Maak allereerst bij KitchenHugs een klantenaccount aan. Rechts onderin vind je een groene knop met de tekst 'sparen voor korting' waar je meer informatie kunt vinden, en ook altijd weer in je eigen spaarpunten account kunt komen zodra je deze hebt aangemaakt.
     
Sparen gaat automatisch zodra je een klantenaccount hebt aangemaakt. Een klantenaccount aanmaken levert overigens al direct de eerste 250 punten op (t.w.v. 2,50).   

Verder levert iedere aankoop ook punten op, namelijk 5 punten per euro. Bij besteding van 10,- aan producten verdien je dus al 50 punten.

Dan is er nog een derde manier om punten te verdienen, en dat is door KitchenHugs aan te bevelen bij anderen, via de mail, facebook of twitter. Wanneer iemand via jouw link in de KitchenHugs webshop binnenkomt en een bestelling plaatst van 25,- euro of meer, ontvang je nog eens 500 punten!       

Je kunt dus ook zonder aankopen aan spaartegoed komen, door ons actief te promoten. Dit doe je door eerst in je KitchenHugs account in te loggen. Daarna klik je op het groene tabje 'spaarpunten' rechtsonder. In het scherm dat opent kun je je eigen gespaarde punten inzien. In het menu links van hetzelfde scherm staat de optie 'verwijs je vrienden' hier vind je deelknoppen voor email, Twitter en Facebook. Het linkje kun je bovendien ook kopiëren en via andere wegen delen. Bijvoorbeeld via je eigen website. 

Heb je minimaal 500 punten, of een veelvoud daarvan, bij elkaar gespaard dan kun je de punten via je klantenaccount omzetten in een code ter waarde van 5,00 euro, 1000 punten voor 10,00 euro of 2500 punten voor 25,- euro korting.

Heel eenvoudig dus! En door ons actief te promoten kun je potentieel een leuk tegoed verdienen!

Voorwaarden spaarprogramma

Spaarpunten worden na 30 dagen bijgeschreven (i.v.m de bedenktijd bij bestellingen).

Spaarpunten die je verzilverd voor een kortingscode, zijn niet inwisselbaar voor contanten en kunnen niet gecombineerd worden met andere kortingscodes, kortings- of cadeaubonnen.

Kortingen kunnen niet achteraf verrekend worden door ons.

Voor alle kortingscodes, kortingsbonnen en cadeaubonnen geldt dat bij een besteding van minder dan €50,00 na aftrek van je korting €3,95 aan verzendkosten zal worden berekend.

Spaarpunten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar, zodra je de punten hebt ingewisseld voor een kortingscode mag je deze wel cadeau doen aan iemand anders.

Verlooptijd: Als je geen punten verdient of gebruikt binnen 12 maanden verlopen ze.

Als je niet langer spaarpunten wilt verdienen kun je contact met ons opnemen en om een uitschrijving vragen. Met je uitschrijving zul je wel alle punten verliezen die je hebt opgespaard.